S 5. ožujkom završila je kampanja posvećena temi seksualnog nasilja namijenjena mladima. Radi se o kampanji koju je udruga Domine započela  21. veljače  na društvenim mrežama  s ciljem podizanja svijesti o seksualnom nasilju i seksualnom uznemiravanju.

Kampanja se provodila na Facebooku i Instagramu udruge Domine. Provedena kampanja je namijenjena mladima, prvenstveno studentima s ciljem podizanja znanja i svijesti o tome što je seksualno nasilje i seksualno uznemiravanje, kako ga prepoznati i kako ga prijaviti. Doseg  kampanje tijekom 15 dana koliko je trajala  bio je 3.935, dok je doseg story-a bio 458% s obzirom na broj korisnika u prethodnom mjesecu.

Kampanja je osmišljena i provodila se unutar  projekta „Nisi sama“, volonterskog projekta udruge Domine koji se bavi prevencijom nasilja nad i među mladima.

Projekt  „Nisi sama“ provodi se unutar programa Europske snage solidarnosti, a financira ga Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Projekt traje od 1. lipnja 2023. do 31. svibnja 2024. godine.

#EUSolidarityCorps #ESC

Web stranica je još u izradi.