U drugoj polovici lipnja završen je prvi ciklus tematskih grupa podrške za korisnice savjetovališta udruge Domine. Grupe podrške započele su u travnju, a održavale su se svaki drugi ponedjeljak uz stručno vodstvo psihologinje Didine Baketić te odvjetnice Vere Vučković.

Tematske grupe podrške jedan su od oblika pružanja grupne podrške korisnicama savjetovališta udruge. Cilj je ovih grupa podrške uz stručno vođenje podijeliti iskustva prepoznavanja i suočavanja s problemom. Većina polaznica ove vrste organizirane podrške ima iskustvo nasilja u obitelji ili partnerskog nasilja. Pored tematskih grupa podrške koje su uvedene u 2022. godini, udruga organizira i okupacijsko terapijske i radionice art terapije te tečaj samoobrane.

Ova aktivnost financirana je iz jednogodišnjeg projekta savjetovališta “Savjetovalište kao sigurno mjesto za žene preživjele nasilje i obiteljsko nasilje“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike  i Županija splitsko-dalmatinska te kroz projekt ”Priča ženske solidarnosti” financiran iz Europskih snaga solidarnosti.

Projekt Priča ženske solidarnosti je sufinanciran iz sredstava Europskih snaga solidarnosti Europske unije.

Web stranica je još u izradi.