S krajem studenog završen je i drugi, jesenji ciklus tematskih grupa podrške koje udruga Domine organizira za korisnice savjetovališta udruge.

Drugi ciklus tematskih grupa podrške započeo je u listopadu te trajao do kraja studenog. Svaki drugi ponedjeljak uz stručno vodstvo psihologinje Didine Baketić i odvjetnice Vere Vučković korisnice su imale prigodu informirati se i podijeliti iskustva vezano za problem nasilja nad ženama i nasilje u obitelji.

Tematske grupe podrške jedan su od oblika pružanja grupne podrške korisnicama savjetovališta udruge. Cilj je ovih grupa podrške uz stručno vođenje podijeliti iskustva prepoznavanja i suočavanja s problemom. Većina polaznica ove vrste organizirane podrške ima iskustvo nasilja u obitelji ili partnerskog nasilja. Pored tematskih grupa podrške koje su uvedene u 2022. godini, udruga organizira i okupacijsko terapijske i radionice art terapije te tečaj samoobrane.

Ova aktivnost financirana je iz jednogodišnjeg projekta savjetovališta “Savjetovalište kao sigurno mjesto za žene preživjele nasilje i obiteljsko nasilje“ kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Web stranica je još u izradi.