U utorak i srijedu, zadnja dva dana u siječnju u Dominama su započela dva ciklusa radionica za održavanje kojih je pokazan izuzetan interes. Radi se o radionicama na kojima žene imaju prilike naučiti više o vještinama digitalnog marketinga te radionicama „Uradi sama“ na kojima će učiti o vještinama sitnih popravaka i radova u kućanstvu.

Radionice „Digitalni marketing“ koje vodi Laura Visković iz agencije PROMO-PLAN započele su u utorak, 30. siječnja, dok je dan poslije, u srijedu 31. siječnja održana prva u nizu radionica iz ciklusa „Uradi sama“ na kojem su zainteresirane polaznice imale prigode savladati vještine silikoniranja. Ove radionice vodi Ana Barbarić Krželj. 

Radionice podizanja znanja i vještina provode se kao dio trogodišnjeg programa „O.K.U.R.A.ŽENA – Osnažena, kreativna, umrežena, ravnopravna, autonomna ŽENA – program podrške ženama koje su proživjele nasilje“ kojeg financira MRSP s godišnjim iznosom od 25.000 eura. Partneri na provedbi projekta su Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Split, Područni ured Brač-Supetar, Udruga „Žene Kosovske doline“

Web stranica je još u izradi.