U utorak, 7.2. u prostorijama udruge Domine održan je prvi ovogodišnji volonterski sastanak. Teme sastanka bile su  organizacija aktivnosti obilježavanja ovogodišnjeg Dana žena te ostale volonterske aktivnosti.

U okviru ostalih volonterskih aktivnosti predstavljeni su zaključci upravljačkih tijela udruge vezano za organizaciju i otvaranje kriznog centra, predstavljene su tekuće projektne aktivnosti udruge, te inicijativa Hrabre sestre Centra za građansku hrabrost kojima se mogu priključiti i volonterke Domina, ukoliko ima zainteresiranih. Program Hrabrih sestara predstavit će zainteresiranim volonterkama njihova predstavnica u Splitu na jednom od budućih volonterskih sastanaka.

U drugom dijelu volonterskog sastanka predstavljena je kuharica Recepti naših nona – recepti nona i baka Dalmacije na kojoj su radile mlade volonterke udruge Domine u okviru projekta „KuhaONA solidarnSTi“, financiran kroz program Europskih snaga solidarnosti s iznosom od 6888 EUR. Projekt se provodi od 01.04.2022. do 31.03.2023. godine.

Web stranica je još u izradi.