Dana 29. travnja održan je u prostorijama Domina sastanak volonterki i članica Domina na kojem je predstavljen novi projekt Europskih snaga solidarnosti koji nosi naziv „KuhaONA solidarnoST“.

Projekt se provodi od 1. travnja 2022. a traje do 31. ožujka 2023. godine a za cilj ima razvijanje solidarnosti i volonterstva te inkluziju društvenih skupina koje su manje vidljive i isključene. Tijekom provedbe projekta predviđene su aktivnosti u kojima kroz razvijanje znanja i vještina kulinarstva sudionice i sudionici na projektu praktično uče o solidarnosti i zajedništvu s onima manje vidljivim i društveno isključenim skupinama i članovima društva.

Mentorica na projektu Petra Sinovčić upoznala je volonterke i sudionice sastanka s ciljevima i aktivnostima projekta te su dogovorene prve aktivnosti prikupljanja recepata i radionica kuhanja.

Dio aktivnosti iz projekta namijenjen je za razvijanje zagovaračkih aktivnosti Domina te organiziranje 4. po redu Mediteranskog ženskog festivala.

Projekt KuhaONA solidarnoSTi financira Agencija za mobilnost i programe EU kroz program Europske snage solidarnosti s iznosom od 6.888,00 Eura.

Web stranica je još u izradi.