Predstavnice Domina sudjelovale su na trodnevnoj radionici u Kući Seka na Braču od 13. do 15. svibnja u organizaciji Ženske grupe Split. Tema radionice bilo je suzbijanje trgovanja i iskustva Hrvatske tijekom posljednjih godina, a posebno u svjetlu migrantske krize i izloženosti žena i djevojaka iz Ukrajine trgovanju u svrhu seksualnog iskorištavanja.

Na radionici su sudjelovale predstavnice desetak organizacija iz Hrvatske te je iskorištena prigoda za održavanje redovnog sastanka Mreže PETRA, 14. svibnja. Također, organizatorice događaja susrele su se s Gradonačelnicom Supetra, Ivanom Marković.

Tom prilikom je s gradonačelnicom održan okrugli stol na kojem su članice udruge Domine Petra Sinovčić i Mirjana Kučer predstavile model održivog financiranja servisa za podršku i provedbu Istanbulske konvencije u cilju pružanja kvalitetnije podrške i zaštite preživjelima nasilje i nasilje u obitelji.

Predstavljanje je organizirano kao dio aktivnosti jednogodišnjeg  programa Mreža ženske podrške, financiranog od strane MRMSOSP

Web stranica je još u izradi.