Udruga Domine tijekom prvih 6 mjeseci tekuće godine nastavila je s aktivnostima pružanja usluge pravne i psihološke podrške mobilnih timova na terenu. U navedenom razdoblju mobilni tim je izašao 12 puta na teren. Terenski posjeti su se održavali na području Splitsko-dalmatinske, ali i susjednih, Dubrovačko – neretvanske, Šibensko – kninske, pa i Zadarske županije.
Mobilni timovi djeluju kao oblik podrške koji pruža savjetovalište udruge od 2020. godine, velikim dijelom motivirani kriznom situacijom koju je izazvala pandemija COVID 19. Tim stručnjakinja Domina na poziv i u dogovoru s korisnicama i korisnicima organizira pružanje potrebne pravne i psihološke podrške obilaskom korisnica i korisnika, a po potrebi udruga organizira materijalnu i financijsku podršku.

Posebno je važna emocionalna potpora za osobe koje žive same. Udruga, također u suradnji s Odjelom za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Splitu u okviru volonterskog kriznog centra organizira prijevoz na zakazana ročišta, te ostale oblike predviđene podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela. Mobilni tim čine odvjetnica, terapeutkinja, a po potrebi i psihologinja. Pored članica mobilnog tima podršku ženama u prijevozu, pratnji na ročišta i sl. provode i volonterke kriznog centra Domina.

Rad mobilnih timova financiran je sredstvima odobrenim kroz projekt Mobilni timovi za podršku žrtvama obiteljskog nasilja u ruralnim područjima Splitsko – dalmatinske županije, koji je podržala Županija splitsko-dalmatinska.

Aktivnost terenskog posjeta dijelom je financirana sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kroz jednogodišnji projekt Savjetovalište – sigurno mjesto za žene žrtve nasilje i nasilja u obitelji.

Web stranica je još u izradi.