Volonterke udruge Domine organizirale su sudjelovanje u emisiji studentskog radija „Radio Kampus“ 01. ožujka, u kojoj se predstavila online kampanja o seksualnom nasilju i drugim oblicima nasilja prema mladim ženama, s fokusom na studentice, a koja ima za cilj osvijestiti nasilje i potaknuti mlade na prijavljivanje. Online kampanja sadrži informacije o tome što je seksualno nasilje, kako ga prepoznati i najvažnije kako ga prijaviti te je dio projekta „Nisi sama“ koji se provodi unutar programa Europske snage solidarnosti, a financira ga Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Projekt traje od 1. lipnja 2023. do 31. svibnja 2024. godine.

Online kampanja je počela 21. veljače a trajat će 15 dana te joj je cilj uključiti što je više moguće šire javnosti i otvoriti razgovor i podignuti svijest o ovoj temi. Kampanja se provodi na Facebooku i Instagramu udruge Domine.

U emisiji je također predstavljen rad udruge Domine, posebno programa volontiranja mladih kroz projekte Europskih snaga solidarnosti i Agencije za mobilnost i programe EU.

Web stranica je još u izradi.