Mirjana Kučer, kao predstavnica udruge Domine sudjelovala je od 9. do 11. veljače na godišnjoj skupštini i sastanku Ženske mreže Hrvatske koji se održao u Tomislavovom domu na Sljemenu.

Prvog dana održana je redovna godišnja skupština na kojoj su usvojeni opisni i financijski izvještaji za 2023. godinu te financijski i operativni planovi za 2024. Ženska mreža Hrvatske dobila je četiri nove članice. To su: Sigurna mjesta i Udruga Sofija za osnaživanje, zaštitu i promicanje ljudskih prava iz Zagreba te Udruga Adela i Nansen Dijalog Centar iz Osijeka.

U protekloj godini ŽMH organizirala je cijeli niz javnih akcija, sastanaka i drugih zagovaračkih aktivnosti u kojima su sudjelovale uz članice Ženske mreže Hrvatske i druge ženske organizacije i inicijative. Svojim radom aktivistice su se izborile zajedno za promjene u zakonima i praksi koje se tiču prava žena. Također su provedeni projekti kroz koje se analizirala primjena načela ravnopravnosti spolova na lokalnoj razini te zagovarale zakonske promjene. 

U drugom dijelu rada održan je sastanak članica Ženske mreže na kojem su planirane aktivnosti za 2024. godinu. Kao prioritetne teme prepoznate su ovogodišnji izbori, sekularizam i odgovor na vjerski fundamentalizam koji direktno napada stežena ženska prava te strukturirano nasilje i nasilje generalno.

Web stranica je još u izradi.