Predstavnice udruge Domine, Mirjana Kučer i odvjetnica Vera Vučković te Lana Kučer iz partnerske organizacije CESI iz Zagreba održale su u petak, 2. veljače u Dominama sastanak.

Tema sastanka bila su iskustva u pružanju besplatne primarne pravne pomoći te nastavak partnerske suradnja u 2024. godini. CESI- centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje iz Zagreba dugogodišnja je udruga partner udruge Domine, ne samo na projektu BPP-a, u području kojeg su specijalizirane za pružanje pravnih informacija i savjeta iz područja radnog i socijalnog prava.

Projekt „Savjetovalište za žene žrtve nasilja i nasilja u obitelji – primarna besplatna pravna pomoć“ se provodi u partnerstvu s udrugama SOS Rijeka-centar za nenasilje i ljudska prava, CESI Zagreb te Pravnom klinikom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Projekt BPP-a provodi se u suradnji s Odvjetničkim uredom Vučković petu godinu zaredom. Ugovor je zaključen na razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. kao prve od tri predviđene godine provedbe. Godišnji iznos odobrene potpore je 23.400, 00 eura.

Web stranica je još u izradi.