Udruga Domine se, u četvrtak 09. veljače 2023. godine, na poziv grada Makarske sastala s predstavnicima Grada i predstavnicima Centra za socijalnu skrb Makarska kako bi zajedno raspravili zaključke Vijeća za sigurnost i prevenciju grada Makarske.

Sastanak je organiziran na temu smještaja u kriznim situacijama, gdje je Udruga Domine podijelila vlastita i iskustva drugih organizacija u pružanju kriznog smještaja ženama koje su preživjele nasilje i nasilje u obitelji. Također smo pružile uvid u mogućnosti otvaranja kriznog centra, potrebne informacije što krizni centar predstavlja, njegove prednosti te izazove pri otvaranju takvog oblika smještaja.

Predstavnici i predstavnice grada Makarska su se pritom upoznali s radom Udruge Domine te se sastanak iskoristio kako bi se ostvario dogovor o partnerskoj suradnji na projektu Savjetovalište-sigurno mjesto za žene žrtve nasilja i nasilja u obitelji koje je financijski podržalo Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a prilikom kojeg se prezentirao plan aktivnosti te provedba projekta.

Web stranica je još u izradi.