Mirjana Kučer sudjelovala je u vremenu od 26. ožujka do 1. travnja kao predstavnica Domina i Ženske mreže Hrvatske na Regionalnom sastanku u Sarajevu. Sastanak Odbora za vrednovanje te potom Odbora za dodjelu grantova je organizirala Fondacija CURE iz Sarajeva. Sastanak je organiziran kao dio Movement-Led Approach – Gender Justice (MLA)  koji je pokrenuo Globalni fond za žene (GFW) u osam balkanskih zemalja (Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Slovenija i Srbija).

Mirjana Kučer i Udruga Domine kao dio Ženske mreže Hrvatske jedna je od dvije predstavnice Hrvatske u Odboru za dodjelu bespovratnih sredstava koji podržava Globalni fond za žene ( Global Fond for Women) Druga predstavnica Hrvatske je Dunja Bonacci Skenderović. Odabir je napravljen na temelju Interne analize MAP-a krajobraza i interne komparativne analize dostavljenih preporuka od strane istraživača.

Sastanak Odbora za vrednovanje nastavak je rada iz studenog prošle godine. Tako je tijekom prva dva dana dan presjek situacije vezano za feministički, ženski, mirovni, lgbt i rodni pokret u 8 država regije. Zadnja dva dana Odbor za dodjelu bespovratnih sredstava zajedno s predstavnicama Fondacije cure i GFW raspravljao je o uvjetima financiranja kroz Movement-Led Approach – Gender Justice projekt namijenjen gore navedenim državama u regiji Zapadnog Balkana.

Web stranica je još u izradi.