U protekloj 2022. godini savjetovalištu „Maja Čulić“ udruge Domine obratile su se 193 osobe, od toga 151 osoba po prvi put. Stručni tim savjetovališta pružio je tako ukupno 552 sati podrške većinom korisnicama savjetovališta.

Od početka 2022. godine pruženo je ukupno 165 sati pravne podrške, 146 sati opće podrške, 197 sati psihološke podrške. Za 8 žrtava i svjedoka osigurana je osoba od povjerenja, 3 osobe primile su neki oblik financijske podrške, dok je za 3 osobe osiguran privremeni smještaj u kriznim situacijama. Većina osoba kojima je pružena pomoć bile su žene, svih dobi, od 14 do preko 80 godina. Također, neki oblik pomoći i podrške zatražilo je u 2022. godini 6 muškaraca. Većina korisnica-ka žrtve su nekog oblika nasilja. Neki oblik podrške i pomoći u savjetovalištu osobe mogu dobiti osobno dolaskom u savjetovalište u Bosanskoj 4/1, putem telefona ili Interneta ili izlaskom mobilnog tima na teren. U savjetovalištu udruge pomoć i podršku trenutno pružaju odvjetnica i dvije pravnice, psihologinja i 3 terapeutkinje te 8 volonterki tima za krizne situacije.

Rad Savjetovališta financijski podržava Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijale politike, Ministarstvo pravosuđa i uprave, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Split.

Web stranica je još u izradi.