U srijedu, 17. svibnja 2023. godine održana je panel diskusija u organizaciji LGBT centra Split gdje su se predstavili rezultati analize javnih politika koju je proveo zadarski sociolog Pave Parunov a koja se usmjerila na zastupljenost LGBTIQ osoba u strateškim dokumentima i proračunskim rashodima kao i s koliko se javnog novca zadovoljavaju njihove potrebe. 

Panel diskusiju moderirala je izvršna koordinatorica udruge Domine Mirjana Kučer te su u diskusiji sudjelovale organizacije civilnog društva te predstavnici lokalne vlasti.

Pavao Parunov je iznio glavne zaključke od kojih se usmjerenost na područja socijalne, zdravstvene i kulturne politike kao prostora vidljivosti LGBT zajednice koji bi odgovorili na realne potrebe, postavlja kao najvažnije. Pritom se naglasila uloga Grada Splita koja bi se definirala ili kroz zanemarivanje potreba LGBT zajednice ili kroz partnerstvo u kreiranju javnih politika čime bi se zadovoljile potrebe zajednice.

Analiza je provedena u sklopu projekta koji partnerski provode udruge Split Pride, Queer Sport Split i queerANarchive te je financiran od strane Fonda za aktivno građanstvo sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EPG grantova.

Web stranica je još u izradi.