Održana  je još jedna radionica ekonomskog osnaživanja žena. Nikolina Kozlica sudionicama radionice govorila je o važnosti financijske pismenosti i upravljanja novcem. Radionica je održana u ponedjeljak, 29. travnja u prostorijama udruge Domine.

Na poludnevnoj radionici sudionice su zajedno s voditeljicom, Nikolinom Kozlicom, mag.oec. imale priliku raspraviti pojmove financijske pismenosti kao što su novac, kartično poslovanje, prihodi, štednja, porezi, kreditna sposobnost i druge bitne elemente financijskog poslovanja i upravljanja novcem. Radionica je izuzetno dobro primljena od strane sudionica.

Radionica je organizirana za potrebe korisnica savjetovališta udruge Domine te svih zainteresiranih koje su se mogle prijaviti online preko društvenih mreža udruge. Tema se pokazala zanimljivom i korisnom, što potvrđuje i prijava 14 zainteresiranih polaznica.

Radionica je dio aktivnosti ekonomskog osnaživanja žena i provodi se u okviru dio trogodišnjeg programa „O.K.U.R.A.ŽENA – Osnažena, kreativna, umrežena, ravnopravna, autonomna ŽENA – program podrške ženama koje su proživjele nasilje“ te projekta  kojeg financira MRSP s godišnjim iznosom od 25.000 eura. Partneri na provedbi projekta su Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Split, Područni ured Brač-Supetar, Udruga „Žene Kosovske doline“ o projekta  „Jedni za druge kroz samohrano roditeljstvo“ iz područja aktivne podrške jednoroditeljskim obiteljima. Projekt se provodi uz podršku Središnjeg državnog odjela za demografiju i mlade u iznosu od 13.000 eura i traje od 1.9. 2023. do 31.8. 2024. godine. Partner na projektu je udruga SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava iz Rijeke.

Web stranica je još u izradi.