Udruga Domine uputila je početkom listopada (11.10.) putem društvenih mreža poziv svima koje žele usavršiti vještine šivanja, krojenja, vezenja, izrada aplikacije ili patchwork-a ili pak tek naučiti osnove ovih vještina da se jave i osiguraju svoje mjesto u jesenjem ciklusu, koji započinje za tjedan dana.

Tečaj krojenja, šivanja i vezenja  udruga Domine kontinuirano, posljednjih nekoliko godina provodi u okviru svog programa ekonomskog osnaživanja žena te kao dio okupacijskih terapijskih radionica. Broj polaznica svakog ciklusa ograničen je na 8. Uvodni sat održat će se u utorak (18.10), a tečaj će se održavati utorkom i četvrtkom od 17:00 do 20:00 sati. Radionice se organiziraju u suradnji s Ligom za prevenciju ovisnosti, a vodi ih dugogodišnja aktivistica, suradnica Domina, dizajnerica Maja Krstić

Ova aktivnost dio je programa osnaživanja žena u savjetovalištu udruge Domine te je financirana sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te Grada Splita.

Web stranica je još u izradi.