Mlade volonterke udruge Domine organizirale su u subotu 29. siječnja zajednički izlet korisnica i članica udruge u Kliško polje.

Jedna je ovo od različitih vrsta aktivnosti namijenjena upravo osnaživanju žena, prije svega korisnica savjetovališta udruge Domine. Žene su, kao što znamo među prvima pogođenim pandemijom COVID-19, posljedicama ekonomske i drugih kriza u društvu. Stoga i kroz ovaj program udruga ukazuje na važno st zajedništva i međusobne podrške.

Radionice u prirodi osmišljene sukao dio programa osnaživanja i međusobnog povezivanja korisnica, volonterki i članica udruge. Aktivnost podrazumijeva boravke u prirodi, prikupljanje materijala za kreativne radionice, upoznavanje prirodne, kulturne i povijesne baštine Splita i okolice.

Aktivnost se provodi kao dio projekta „Priča ženske solidarnosti“ kojeg su osmislile i provode ga mlade volonterke udruge Domine te ima za cilj osvještavanje problema rodno uvjetovanog nasilja te projekt ”Mreža ženske podrške” financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Projekt Priča ženske solidarnosti je sufinanciran iz sredstava Europskih snaga solidarnosti Europske unije.

Web stranica je još u izradi.