Ženska mreža Hrvatske organizirala je za svoje članice Edukaciju na temu pozitivnih primjera integracije i provedbe načela ravnopravnosti spolova na lokalnoj razini.

Edukaciju je vodila Snježana Vasiljević s Pravnog fakulteta, koja je dala uvod u temu i iskustva iz Hrvatske, a dobre prakse iz drugih zemalja predstavile su Tatjana Latinovic, predstavnica Islandske organizacije za prava žena Kvenréttindafélag Íslands i Marion Böker, predstavnica Međunarodnog saveza žena International Alliance of Women.

Udruga Domine u partnerstvu s udrugama HERA Križevci, Centar Idem Ija iz Malog Lošinja, Delfin Zamir iz Pakraca, Pokretač iz Korenice i Udrugom žena Romkinja Bolja budućnost iz Zagreba provodi projekt Zagovaranjem do ravnopravnosti spolova na lokalnoj razini. U okviru istog održana je edukacija o pozitivnim primjerima integracije načela ravnopravnosti spolova u lokalne javne politike. Nositelj projekta koji je započeo s 1.8. 2022. i traje 15 mjeseci je Ženska mreža Hrvatske.

Projekt financira Active Citizens Fund Hrvatska okviru Poziva za srednje projekte Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj.

Web stranica je još u izradi.