Udruga Domine tijekom prve polovice ove godine promovirala je rad savjetovališta i dostupnost stranice udruge Domine na različite načine. Tako, između ostalog i distribucijom letka koji predstavlja rad savjetovališta i dostupnost usluga koje stoje na raspolaganju ženama i drugim žrtvama diskriminacije. Letak je tiskan u travnju 2022. godine, a izradila ga je volonterka Domina Greta Stewart, studentica iz Iowe i volonterka Impactrip organizacije tijekom svojih dva i po mjeseca volontiranja u Dominama.
Letci su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku. Putem informativnih letaka dostupne su informacije o programima udruge te poseban letak o radu savjetovališta „Maja Čulić“ i mogućnostima pravne, psihološke i opće podrške svima kojima je potrebna. Informacije o radu savjetovališta dostupne su i putem interneta kroz Facebook stranicu Savjetovalište Maja Čulić https://web.facebook.com/profile.php?id=100068225451688 te putem mrežne stranice udruge Domine https://savjetovaliste.domine.hr/ .

Stranica je posebno prilagođena žrtvama nasilja koji trebaju hitnu pomoć ili informaciju. Jednim klikom se pruža mogućnost prijave nasilja policiji, Centru za socijalnu skrb ili SOS liniji udruge Domine za pomoć i podršku, a duplim klikom na bilo koje mjesto na stranici se pruža mogućnost brzog izlaza sa stranice.


Letke i brošure možete pronaći na slijedećoj poveznici.

Web stranica je još u izradi.