Udruga Domine 27. siječnja potpisala je ugovor s Gradom Supetrom i Gradonačelnicom Ivanom Marković o provedbi projekta savjetovališta pod nazivom „Nima straja – prevencija i zaštita žena od nasilja i nasilja u obitelji“.

Cilj je projekta podići razinu programa sprječavanja i borbe protiv nasilja nad ženama i u obitelji te podići dostupnost i kvalitetu usluge savjetovanja ženama preživjelim nasilje, posebno preživjelima seksualno nasilje i seksualno uznemiravanje na otoku Braču.

Grad Supetar organizirao je potpisivanje ugovora o dodjeli sredstva za financiranje programa, projekta i manifestacija od interesa za opće dobro na području Grada iz proračuna za 2023. godinu. Sredstava financijske potpore dodijeljena su udrugama čije su prijave udovoljile propisanim uvjetima i koje su ostvarile propisani broj bodova na javnom natječaju. Među njima je i udruga Domine koju je Grad Supetar po prvi put podržao s iznosom od 12.000,00 kn. Projekt se provodi u 2023. godini i odvijat će se na području otoka Brača.

Web stranica je još u izradi.