Tijekom tri godine koliko je trajao program „Mreža ženske podrške“ iz područja širenja mreže socijalnih usluga za žrtve obiteljskog nasilja udruga Domine provela je 3 ciklusa tromjesečnih tečajeva  krojenja, šivanja i vezenja. Zadnji tečaj završio je polovinom svibnja.

Tečajevi su se provodili kao okupacijsko terapijske radionice te kao program ekonomskog osnaživanja žena i djevojaka tijekom kojeg su mnoge od njih razvile svoje osobne projekte i poslovne planove bilo za pokretanje vlastitog posla ili stvaranje dodatnog izvora financiranja pokretanjem proizvodnje krpenih igračaka, odjeće i/ili dodataka odjeće i korisnih kućanskih predmeta poput jastuka, kuhinjskih krpa, stolnjaka i sl. Tijekom tri godine koliko je projekt trajao ekonomski je osnaženo više od 30 žena i djevojaka, korisnica savjetovališta udruge i ovog programa. Svake godine udruga organizira najmanje tri događanja na kojima polaznice tečaja imaju prigodu izložiti svoje uratke i prezentirati svoj rad javnosti. Tečajevi se realiziraju u suradnji s udrugom Liga za prevenciju ovisnosti i voditeljicom tečaja Majom Krstić.

Program ekonomskog osnaživanja žena provodi se kao dio trogodišnjeg programa Mreža ženske podrške koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Web stranica je još u izradi.