U srijedu, 8. svibnja predstavnice udruge Domine boravile su na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, točnije na Odjelu sociologije s kojim su, u suradnji održale predavanje na temu seksualnog nasilja. 

Predavanje Rodno utemeljeno seksualno nasilje studentima je održala Petra Sinovčić, dok je predavanje na temu Digitalno seksualno nasilje održala Katarina Križan. Predavanja su dogovorena s prof. dr.sci. Ivankom Buzov, a studenti su iskazali, sudeći po raspravi koja je uslijedila, zavidan interes. Cilj je predavanja bio upoznati mlade s problemima rodno uvjetovanog nasilja, s naglaskom na seksualno nasilje te osvijestiti probleme digitalne sigurnosti i digitalnog nasilja, kao i potaknuti mlade da prijavljuju nasilje, ukoliko imaju iskustva i spoznaje o istom.

Predavanje koje su pripremile volonterke Domina dio je projekta  „Nisi sama“. Projekt se provodi unutar programa Europske snage solidarnosti, a financira ga Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Projekt traje od 1. lipnja 2023. do 31. svibnja 2024. godine.

Web stranica je još u izradi.