U petak, 7. travnja Katarina Križan i Mirjana Kučer sudjelovale su na online radnom sastanku/edukaciji koju je organizirala Ženska mreža Hrvatske u cilju analize lokalnih javnih politika, a s obzirom na stupanj implementacije ravnopravnosti spolova i zastupljenosti mjera koje prepoznaju potrebe različitih manje zastupljenih i diskriminiranih skupina žena.

Sastanak je vodila izv.prof.dr.sc. Valerija Barada s Odjela za sociologiju, Sveučilišta u Zadru koja ujedno mentorira provedbu analize. Uz nju je sastanku prisustvovala i iuv.prof.dr.sc. Snježana Vasiljević koja je govorila o važnosti razumijevanja koncepta ravnopravnosti i ukazala na moguću diskriminaciju temeljem roda/spola, koje donositelji javnih politika često nisu svjesni pri kreiranju istih. Dogovoren je rok za analizu do kraja mjeseca travnja.

Analiza se provodi kao dio projekta Ženske mreže Hrvatske Zagovaranjem do ravnopravnosti spolova na lokalnoj razini na kojem je udruga Domine partner. Pored udruge Domine, Ženska mreža Hrvatske provodi projekt u partnerstvu s  udrugom HERA Križevci, Centar Idem I ja iz Malog Lošinja, Delfin iz Pakraca, Pokretač iz Korenice i Udrugom žena Romkinja Bolja budućnost iz Zagreba. Projekt je započeo s provedbom 1. kolovoza 2022. i traje narednih 15 mjeseci, zaključno s 30. studenim 2023. godine.

Web stranica je još u izradi.