Katarina Križan održala je u srijedu, 12. travnja edukaciju o načinima uključivanja na tržište rada s naglaskom na traženje posla, izradu životopisa i prijavu poslodavcu.

Polaznice radionica većinom su bile mlade žene i žene koje se tek uključuju na tržište rada i nemaju radnog staža niti potrebna znanja o dostupnim mogućnostima zapošljavanja. Polaznice su pri tom naučile načine pronalaženja slobodnih radnih mjesta i prijave na iste, te su upoznate s mogućnostima prekvalifikacije i/ili doškolovavanja , jednako institucionalnih ili izvan institucionalnih programa. Poseban dio radionice bile su praktične vježbe izrade vlastitog životopisa te pružanje informacija o mogućnostima volontiranja u cilju stjecanja dodatnih znanja i vještina koji se mogu koristiti u potrazi za poslom i koje je preporučljivo navesti u životopisu. Kroz radionicu je voditeljica polaznice nastojala potaknuti na prepoznavanje vlastitih sposobnosti i potencijala kako bi se usmjerile prema pronalasku i ostvarenju željenog zanimanja.

Program ekonomskog osnaživanja dio je  trogodišnjeg programa Mreža ženske podrške koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Web stranica je još u izradi.