Udruga Domine započela je s provedbom projekta „Miris kruva“ u okviru kojeg se snima istoimeni dokumentarni film koji donosi priče triju žena pripadnica srpske nacionalne manjine koje su se vratile u svoja mjesta nakon izbjeglištva. U petak i subotu, 1. i 2. travnja redateljica filma Aleksandra Nestorov razgovarala je s tri akterice u filmu.

Film „Miris kruva“  donosi priče triju iznimnih žena, Radmile, Rose i Anđelke koje svakodnevno svojim radom doprinose razvoju svoje male lokalne zajednice na području općine Biskupija kod Knina. Redateljica filma njihove je priče zabilježila tonski te je dogovoreno snimanje za početak svibnja. Pored filma članice Domina provest će sociološko istraživanje životnih priča žena koje žive na ovom području.

Projekt se financira u iznosu od 7.000 Eura u okviru sub-granting programa “Podrška malim inicijativama koje doprinose regionalnom pomirenju” u okviru REKOM mreže pomirenja. Projekt vodi Fondacija Fonnd za humanitarno pravo (FHP), iz  Beograd, a traje od 15. ožujka do 31. srpnja 2022. godine.

Web stranica je još u izradi.